Istaknite svoju kompaniju


Smatrate li da usprkos trudu i dobrom glasu Vaša kompanija ne privlači dovoljan broj novih klijenata?

Odvojite se od konkurencije, pojačajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca.

Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja djelatnost.

Visoko, više i najviše uz moja-djelatnost.ba.


Moja djelatnost nudi paket 3u1, koji će pogurati Vašu karijeru te pomoći u stjecanju novih klijenata.

Vaša kompanija će dobiti mjesto u štampanom izdanju poslovnog imenika „Moja djelatnost“ koji se godišnje štampa u nekoliko hiljada primjeraka i slobodno distribuira na razne lokacije širom Bosne i Hercegovine kao što su sjedišta raznih društva, info-stajalištima te drugim slobodnim mjestima gdje ih ljudi mogu prelistati.

Zamislite da imenik ima efekt kao da ste na hiljadu adresa poslali svoju vizitkartu. Osim toga, štampani mediji olakšavaju kompanijama / poslovnim subjektima da se individualno predstave u kategoriji djelatnosti koju obavljaju.

Svjesni smo da je potrebno ići u korak sa vremenom i znamo da je najbolji način da se predstavite kombinacija štampe i interneta. Zato ćemo izraditi objavu na portalu Moja djelatnost putem kojim će te osigurati poziciju te brzo pronaći nove klijente preko pretraživača Google, Bing, Yahoo i drugih. Objava će osigurati da se vaša ponuda ističe u moru konkurencije.

Osim toga, objavit ćemo lokaciju Vaše kompanije na Google mapi koja će također omogućiti Vašim klijentima da vas lakše i brže pronađu.

Moja djelatnost predstavlja značajan doprinos uspjehu Vašeg poslovanja.

Šta će biti vidljivo na portalu moja-djelatnost.ba?

Ako imate manju firmu i nemate web stranicu, objava na Moja djelatnost djeluje kao mini web stranica, gdje možete objaviti svoje kontakt podatke. Osim toga tu će biti objavljen detaljan opis Vaših aktivnosti, fotografije, kao i ostale važne informacije.

Tako da će vas stranke, usprkos činjenici da nemate web stranicu, jednostavno i brzo pronaći u mnoštvu ponude na pretraživačima Google, Bing, Yahoo i drugim.
Osim kontakt podataka, kao što su telefonski brojevi i e-mailovi, na portalu će biti vidljivi opis kompanije i fotografije koje će vaše potencijalne kupce približiti Vašem poslovanju i proizvodima.

U slučaju da imate web stranicu ili ste prisutni na nekoj od društvenih mreža oni će biti uneseni uz Vašu objavu.

Velika prednost portala je da unose možete sami promijeniti, možete dodati nove fotografije svoje djelatnosti, mijenjati kontakt podatke ili uređivati opise.

Neka se Vaš trud i kvalitet poslovanja ne izgube u gomili, unesite Vašu kompaniju na poslovne strane.


Dodaj svoju kompaniju

O nama
Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Zašto se registrirati?


Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako možete izgubiti? Usprkos Vašem trudu i ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata?


Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO!

Registracijom na portalu moja-djelatnost.ba postat ćete vidljivi na internetu. Klijenti će Vas brzo moći pronaći u obilju ponuda i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju