O nama


O nama

O nama

WEB DIGITAL STUDIO d.o.o. obavlja kompletnu marketinšku djelatnost, koja je prvenstveno putem medija odgovorna za optimizaciju i učinak oglašavanja svakog klijenta na krajnje produktivan način. Kompanija je puna pozitivnih, kreativnih i predanih ljudi koji će vam pomoći da Vaša kompanija bude prepoznata u poslovnom svijetu.

Naše djelatnosti

Osim oglašavanja koje uključuje audio-vizualne sadržaje, televizijske i radio programe te medije u štampanom i online obliku, također organiziramo razne promocije i događaje koje uveliko doprinose stvaranju imena Vaše kompanije.

Vizija i principi

Vizija i temeljna načela naše kompanije i svih zaposlenika su ljubaznost i predanost. Imamo bogato iskustvo, znanje, nudimo suradnju uz timski rad i vrhunsku organizaciju. Zalažemo se za korektan način poslovanja i individualni pristup svakom klijentu.

Misija naše kompanije je ponajprije podstaknuti bosanskohercegovačko tržište, a posebno se trudimo pomoći malim poduzetnicima da lakše savladaju izazove na tržištu.

Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Zašto se registrirati?


Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako možete izgubiti? Usprkos Vašem trudu i ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata?


Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO!

Registracijom na portalu moja-djelatnost.ba postat ćete vidljivi na internetu. Klijenti će Vas brzo moći pronaći u obilju ponuda i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da usprkos trudu i dobrom glasu Vaša kompanija ne privlači dovoljan broj novih klijenata?

Odvojite se od konkurencije, pojačajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca.

Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja djelatnost.

Visoko, više i najviše uz moja-djelatnost.ba.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju