Zašto se registrirati?


Zašto se registrirati?


Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako možete izgubiti? Usprkos Vašem trudu i ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata?


Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO!

Registracijom na portalu moja-djelatnost.ba postat ćete vidljivi na internetu. Klijenti će Vas brzo moći pronaći u obilju ponuda i lako kontaktirati.

Klijenti koji za Vas već znaju na pretraživačima kao što su Google, Yahoo i drugi, jednostavno će Vas moći pronaći nakon što unesu naziv Vaše kompanije.

Klijenti koji za Vašu kompaniju još uvijek ne znaju, pretraživanjem usluga i proizvoda online, u rezultatima pronalaze mnoge kompanije vezane uz tražene usluge. Zato je važno da ste vidljivi. Ova stavka je ključna za bilo koji posao, budući da klijenti vrše pretraživanje upisujući uslugu koja im je potrebna.

Registracija na portalu moja-djelatnost.ba je investicija u uspjeh Vašeg poslovanja, te Vam daje mogućnost da se približite klijentima koji za Vas još ne znaju.

Prednosti portala moja-djelatnost.ba.


Korisnici će Vas brzo pronaći čak i ako nemate svoju web stranicu. Korištenjem sadržaja izrađenim posebno za Vašu kompaniju, mi ćemo olakšati da Vas pronađu i oni klijenti koji nikada nisu čuli za Vas.

U slučaju da Vaša kompanija nema vlastitu web stranicu, Vaša objava na portalu moja-djelatnost.ba djeluje kao mini web stranica na kojoj su svi podaci, kontakti i dodatni sadržaji (slike, radno vrijeme, itd.).

Trajna objava na portalu: Nakon upisa na portal moja-djelatnost.ba, Vaša će kompanija ostati na portalu onoliko dugo koliko Vi želite.
Najbolji oblik oglašavanja je kombinacija štampe i online: Vaša kompanija će biti oglašena i u štampanom izdanju poslovnog imenika „Moja Djelatnost“, koji se izdaje u nekoliko hiljada primjeraka i distribuira se širom Bosne i Hercegovine.
Online oglas Vaše kompanije možete naknadno uređivati sami: Velika prednost portala moja-djelatnost.ba je da možete profil Vaše kompanije uređivati sami, mijenjajući kontakte, dodajući slike i slično.

Kako se registrirati?
Upis na naš portal možete obaviti samo preko telefona. Ako niste zaprimili naš poziv i želite se registrirati možete nas kontaktirati na telefon ili nam pošaljite e-mail upit a mi ćemo Vas kontaktirati što je prije moguće.

Za sve ostalo ćemo se mi pobrinuti!

WEB DIGITAL STUDIO će sadržajem napisanim posebno za portal moja-djelatnost.ba osigurati Vašoj kompaniji vidljivost na webu.

Tokom cijelog procesa blisko ćemo surađivati sa Vama, jer želimo pozitivnu saradnju koja donosi obostrano zadovoljstvo i garantira Vaš uspjeh.

Pridružite nam se i postanite vidljivi!


Dodaj svoju kompaniju

O nama

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da usprkos trudu i dobrom glasu Vaša kompanija ne privlači dovoljan broj novih klijenata?

Odvojite se od konkurencije, pojačajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca.

Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja djelatnost.

Visoko, više i najviše uz moja-djelatnost.ba.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju